Rådgivning og faglig utvikling

Vi støtter og bistår sertifiserte instruktører i endringsprosesser, – internt i egen organisasjon eller i prosesser med egne kunder.

Volo har lang erfaring med verktøyene Everything DiSC® og The Five Behaviors®, og har mye kompetanse om hva som skal til for å sikre en vellykket prosess.

Alle sertifiserte instruktører får rådgivning i bruk av våre verktøy – knyttet til planlegging og gjennomføring av prosesser, utarbeide rapporter, konseptutvikling og tilrettelegging.

Vi har et eget «Volo bibliotek» tilgjengelig, slik at du enkelt kan skreddersy dine egne prosesser.

Hva ligger i vår prosesstøtte og kompetansetilførsel?

Kompetanseheving

Gjennom sparring, support, webinarer, nettverkssamlinger, casestudier og nyhetsbrev sørger Volo for tett oppfølging og faglig utvikling av alle våre sertifiserte instruktører.

Konsulentbistand

Vi bidrar også i endringsprosesser i bedrifter og organisasjoner som ikke har egne sertifiserte instruktører.

«Vi bruker Volo AS både til å sertifisere egne ansatte i Everything DiSC®-verktøyet, til sparring ved behov og til å bistå i gjennomføre prosesser internt. Dette er kompetente og engasjerte folk, som virkelig brenner for sitt felt.»

Nina C. Arnesen og Ranja Vassli, Førsteinntrykksansvarlige, NTE

«Vår erfaring med det faglige påfyllet/support fra Volo har vært svært bra, de er en organisasjon som virkelig brenner for faget sitt og som gjør sitt ytterste for at deres verktøy og kompetanse også skal gi nytte og verdi langt utenfor sin egen leveranse.»

Dan Olsen, Daglig leder/Partner, Magnet AS

«Tett og god oppfølging fra Volo, med tydelig veiledning og gode diskusjoner, har styrket min bruk av verktøyet i utviklingsøyemed overfor medarbeidere, kollegaer og andre ledere.»

Geir S. Vik, Seniorrådgiver, Gagn

«Vi setter stor pris på Volo som samarbeidspartner og at teamet alltid er klar for veiledning, hjelp og støtte når det trengs!»

Gunn Hatleskog, HR Development, Halliburton

Vi vet hva som skal til for å gi deg trygghet i rollen som sertifisert Everything DiSC®-instruktør!

Ketil – tlf. 41 46 02 65

Nina – tlf. 95 07 07 02

Arne – tlf. 92 02 62 00