Vi styrker relasjonskompetansen!

Volo AS styrker relasjonskompetansen for å gjøre mennesker bedre i møte med hverandre. Vi leverer kompetanse og verktøy som utvikler sunne organisasjoner.

 • Vi er det norske kompetansesenteret for faglig utvikling, prosesstøtte og sertifisering av Everything DiSC®-instruktører
 • Vi jobber med en rekke virksomheter i offentlig og privat sektor over hele landet
 • Vi sertifiserer blant annet ledere, teamledere, salgsledere, konsulenter, coacher, rådgivere, organisasjonspsykologer og HR-personell
 • Våre verktøy fra Wiley er noen av verdens mest anvendte og forskningsbaserte verktøy for utvikling av adferd og kommunikasjon

Våre verdier

KOMPETANSE | INVOLVERING | MOT

Innenfor vårt fagfelt og med våre verktøy, deler vi vår kompetanse med deg. Vi tror at deling gjennom involvering, i både opplæring og i samarbeid, er en viktig suksessfaktor. Vi er alltid i utvikling, og viser mot gjennom å dele høy kompetanse, og vi tør å utfordre og involvere deg som kunde og samarbeidspartner.

Verdier uten synlig adferd, har ingen verdi”.

Vår visjon

Vi styrker relasjonskompetansen for å gjøre mennesker bedre i møte med hverandre.

Gjennom Everything DiSC®-sertifiseringer, faglig utvikling og rådgivning, skal vi bidra til bedre og mer effektiv adferd og kommunikasjon mellom mennesker i arbeidslivet.

Effekten av dette er verdien vi skaper for deg som kunde og samarbeidspartner i din virksomhet.

KETIL OLSEN

Daglig leder og partner

Ketil har jobbet med HR og utvikling av mennesker i over 30 år, og har bred erfaring fra flere bransjer. Han etablerte Volo AS i 2007. Ketil er International Certified Everything DiSC® & The Five Behaviors® Facilitator, og har erfaring med prosesser innen ledelse, coaching, teamutvikling, salg, omdømmebygging, bedriftskultur, visjon og verdiimplementering, samt trening og utvikling innen effektiv adferd og kommunikasjon.

Ketil har vært leder for Fagråd Ledelse & Kompetanse i NiT, og har lenge vært aktiv i Næringsforeningsarbeid i Trondheimsregionen. Han har erfaring som foreleser ved Handelshøyskolen BI Trondheim, og er utdannet innen finans og markedsføring, i tillegg til coaching og ledelse ved NTNU i Trondheim.

ketil.olsen@volo.no | +47 414 60 265 | LinkedIn-profil

NINA HOLMESET KARLSNES

Rådgiver og partner

Nina er rådgiver med support og oppfølging av kunder, og en av kurslederne i våre sertifiseringer. Hun er International Certified Everything DiSC® & The Five Behaviors® Facilitator, og Miljøfyrtårnansvarlig i Volo. Nina er også kommunikasjonsansvarlig med strategisk og operativt ansvar for den digitale kommunikasjon og markedsføring, derav drift av hjemmeside, læringsplattform, teknisk support mm.

Nina har bred erfaring med markeds- og innholdsproduksjon, og jobbet flere år i Molde Fotballklubb før hun kom til Trondheim. Hun har erfaring med kommunikasjon og omdømmebygging gjennom innholdsproduksjon og relasjonsbygging, salg og administrasjon. Nina har Bachelor med fordypning fra Idretts- og medievitenskap på NTNU i Trondheim, i tillegg til studier i samfunns- og humanistiske fag ved universitet i Frankrike.

nina.karlsnes@volo.no | +47 950 70 702 | LinkedIn-profil

ARNE UTSETØ HOFF

Styreleder og partner

Arne er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen, og har mer enn 40 års erfaring som rådgiver innen ledelse, forretningsutvikling, generasjonsskifte, rekruttering, mm.

Arne er Everything DiSC® Authorized Trainer og akkreditert fasilitator i The Five Behaviors®. Han er styreleder i flere bedrifter.

arne@volo.no | +47 920 26 200 | LinkedIn-profil

 • Dan Olsen

  Vår erfaring med det faglige påfyllet/support fra Volo har vært svært bra, de er en organisasjon som virkelig brenner for faget sitt og som gjør sitt ytterste for at deres verktøy og kompetanse også skal gi nytte og verdi langt utenfor sin egen leveranse.

  Dan OlsenDaglig leder/Partner, Magnet AS
 • Nina C. Arnesen og Ranja Vassli

  Vi bruker Volo AS både til å sertifisere egne ansatte i Everything DiSC®-verktøyet, til sparring ved behov og til å bistå i gjennomføre prosesser internt. Dette er kompetente og engasjerte folk, som virkelig brenner for sitt felt.

  Nina C. Arnesen og Ranja VassliFørsteinntrykksansvarlige, NTE
 • Geir S. Vik

  Tett og god oppfølging fra Volo, med tydelig veiledning og gode diskusjoner, har styrket min bruk av verktøyet i utviklingsøyemed overfor medarbeidere, kollegaer og andre ledere.

  Geir S. VikSeniorrådgiver, Gagn
 • Monica Høyden Tvedt-Mogseth

  Vi har hatt stor glede av prosessbistand fra Volo AS gjennom flere år. De er svært grundige, punktlige og kompetente. Dette har skapt kvalitative og forutsigbare samarbeid når vi har søkt bistand til både medarbeiderutvikling og lederutvikling fra Volo AS.

  Monica Høyden Tvedt-MogsethLeder læringsarenaen, Synergi Trondheim, EM 1 MN
 • Vivi Fuhr Hjelde

  Volo en stor ressurs når vi ser på nye og andre bruksområder. Deres erfaring fra et bredt spekter av bransjer og problemstillinger gjør de til nyttige diskusjonspartnere.

  Vivi Fuhr HjeldeHR og Organisasjonssjef, Norgeshus AS
 • Rune Johnsen

  Som sertifisert instruktør setter jeg stor pris på rask og kompetent oppfølging og støtte ved behov fra Volo AS i tillegg til tilgang på kompetansehevende webinarer og nettverkssamlinger.

  Rune JohnsenSeniorrådgiver, Kulturminnefondet
 • Gunn Hatleskog

  Vi setter stor pris på Volo som samarbeidspartner og at teamet alltid er klar for veiledning, hjelp og støtte når det trengs!

  Gunn HatleskogHR Development, Halliburton
 • Ann Kristin Nyborg

  Ketil og de andre i Volo stiller jevnlig opp med sin kompetanse både på mail, telefon og ikke minst i gode webinarer, som uten unntak er en glede å få være med på.

  Ann Kristin NyborgHR-rådgiver, Oslo kommune, Renovasjons- og gjenvinningsetaten
 • Silje V. Færestrand

  Nina og Ketil viser dybdekunnskap på verktøyet og er svært profesjonelle, samtidig som de er uhøytidelige og skaper en lun atmosfære som gir trygge deltakere. Etter gjennomført eksamen har de også fulgt meg tett opp og sikret at jeg har den støtten jeg trenger for å jobbe med verktøyet videre i vår organisasjon.

  Silje V. FærestrandLeder HR og organisasjonsutvikling, Lindbak AS

Om Wiley og våre samarbeidspartnere i Norden

Wiley er i dag et av verdens største og mest velrennomerte kunnskapsforlag, og er ledende innen forskning, utvikling og distribusjon av den nye generasjonen Everything DiSC®-verktøy på verdensbasis.

Wiley har spesialisert seg innenfor akademiske publikasjoner, og har i flere år utgitt bøker, publikasjoner og arbeidene til blant annet flere Nobels prisvinnere. I Norge er mye av litteraturen og bøkene knyttet til pensum på universiteter og høyskoler utgitt av Wiley.

Volo AS er Authorized Partner av Everything DiSC® og The Five Behaviors® – Wiley Brands. Gjennom Wiley Workplace Learning Solutions er vi tilknyttet et globalt nettverk av autoriserte partnere som jobber med kompetanseutvikling. Gjennom et nært partnerskap med Wiley, bistår Volo AS aktivt i utvikling, og kontinuerlig kvalitetssikring av verktøyene.

Vi samarbeider også tett med de andre Wiley Authorized Partners i Danmark, Sverige og Finland:

Besøksadresse

Volo AS
Sigmabygget 3.etg.
Vestre Rosten 85
7075 TILLER

Fakturaadresse

Volo AS c/o Ketil Olsen
Overlege Bratts vei 26B
7026 Trondheim

Org.nr.: 991127208

Send oss en henvendelse