Oppnå bedre kontakt med kundene gjennom salgsutvikling og salgstrening!

Hvorfor er det enklere for deg å komme i kontakt med enkelte kunder enn andre? Hvorfor kommuniserer du mer effektivt med noen? Er du salgsleder eller selger som ønsker nye teknikker eller å forbedre relasjonsferdighetene for å få økt salg gjennom salgsutvikling?

Lær deg å gjenkjenne og forstå andres kjøpsstil for å tilpasse egen salgsstil. Dette vil imøtekomme behov for effektiv kommunikasjon, og gi resultater!


Hva er salgsutvikling?

Salgsutvikling og salgstrening handler ofte om å «bygge en sterk relasjonskonto» med kunden. Hvorfor er dette viktig akkurat nå:

Markedet er utfordrende, konkurransen er tøffere, og kundene endrer sin kjøpsadferd. Produkter, tjenester og priser blir mer og mer like: hva er det da som skal skille oss og deg fra de andre tilbyderne? Det er menneskene, og kvaliteten i møtet med kunden!

Dette krever at du må styrke relasjonen med kundene, vise endringsvilje, utvikle din salgsadferd og dine salgsferdigheter.

 • Skape innsikt om egne styrker og utviklingsområder i egen salgsadferd
 • Lese og forstå forskjellige kunders prioriteringer, behov og kjøpsadferd
 • Tilpasse din selgeradferd mot kundens kjøpsadferd

Hvordan bli en god selger?

Innsikt om egen adferd er første steg mot å bli mer effektiv når du samarbeider eller kommuniserer med andre. Å vite om dine egne salgsprioriteringer – og preferanser, gjør at du også forstår andres.

Gjennom en sertifisering i Everything DiSC® får du tilgang på en verktøykasse egnet til salgsutvikling og salgstrening for å styrke relasjonskompetansen og ikke minst salget i din organisasjon, eller for dine kunder. Du vil lære hvordan du kan oppnå bedre kontakt med kunder som har andre preferanser og adferdsstil enn deg.

Kundecase – Coca Cola European Partners

Jan-Ove Sjøholt er sertifisert Everything DiSC®-instruktør, og har i mange år jobbet med det han liker aller best: å se andre lykkes. Han har brukt verktøyet Everything DiSC® Salgsprofil på selgerne i Coca Cola European Partners.

Verktøy for salgsutvikling

Everything DiSC® Salgsprofil er et refleksjonsverktøy som hjelper selgere med å kommunisere mer effektivt med forskjellige kunder – dette gjennom å:

 • Forstå egen salgsstil
 • Forstå kundens kjøpsstil
 • Tilpasse salgsadferd til kundens kjøpsstil

Verktøyet er spesielt retter mot salg og inkluderer tips, strategier og handlingsplaner for å hjelpe selgerne med å bli mer effektive.

 • Bjarne Olsen

  Målinger viser at Everything DiSC®-verktøyene er svært verdifulle med tanke på at vi utvikler oss selv i våre interaksjoner med kundene. Både i gjennom salg, kundeservice og alarmhåndtering. Kundetilfredsheten en svært god.

  Bjarne OlsenTraining Manager, Operations, Verisure AS
 • Monica Høyden Tvedt-Mogseth

  Vi ser at gjennom å være mer bevist på sin egen og andres kommunikasjonsstil, lykkes vi bedre både på kundearenaen, og internt i prestasjonsgruppene våre. (…) Vi opplever at de ansatte er både motivert, engasjert og ikke minst ser god nytte av å bruke Everything DiSC® i sin arbeidshverdag.

  Monica Høyden Tvedt-MogsethLeder læringsarenaen, Synergi Trondheim, EM 1 MN

Ta en sertifisering i Everything DiSC® for å få tilgang til salgsverktøyet!

Everything DiSC® Workplace er en etterspurt sertifisering som passer for deg som er leder, teamleder, jobber med salg, innen HR eller som konsulent, rådgiver eller coach. Dette er sertifiseringen for deg som ønsker tilegne deg nye verktøy og metode for utvikling av egne salgsferdigheter eller å trene salgsteam og ledere.


Gjennom Wiley Workplace Learning Solutions er Volo AS tilknyttet et globalt nettverk av Authorized Wiley Partnere, som jobber med kompetanseutvikling.

Volo AS er Authorized Partner Everything DiSC® – A Wiley Brand.

Teamutviklingsverktøyet The Five Behaviors®, utviklet av Wiley, bygger på boka «The Five Dysfunctions of a Team» av Patrick Lencioni.

Volo AS er Authorized Partner The Five Behaviors® – A Wiley Brand.

Volo AS er det norske kompetansesenter for faglig utvikling, prosesstøtte og sertifisering av Everything DiSC®-instruktører. Vi jobber med en rekke virksomheter i offentlig og privat sektor, og er vinner av Diamond Award fra Wiley flere år på rad.